harta e re gjyqesore

Shoqata e Avokatëve vijon bojkotin për masat e sigurisë dhe seancat gjyqësore

Shoqata e Avokatëve Penalistë ka vendosur që të bojkotojë seancat për masat e sigurisë për 10 ditët e ardhshme dhe pa...

Avokatët në Pogradec sot në protestë për hartën gjyqësore

Avokatët në qytetin e Pogradecit do të zhvillojnë paraditen e sotme një protestë kundër hartës së re gjyqësore. Ata kundërshtojnë shkrirjen e...

Këshilli i Lartë i Prokurorisë pro hartës së re gjyqësore

Këshilli i Lartë i Prokurorisë bashkë me Prokurorin e Përgjithshëm, Olsian Çela japin mendim pozitiv për hartën e re gjyqësore. Organizimi i...

Olsian Çela pro hartës së re gjyqësore, shkresa dërguar ministrit Manja

Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela është shprehur pro hartës së e gjyqësore. Euronews Albania siguron shkresën që Çela i ka nisur Ministrit...

Rrezikohet mbyllja e 14 prokurorive me hartën e re gjyqësore

Institucioni i Këshillit të Lartë të Prokurorisë preket direkt nga harta e re gjyqësore, pasi 9 prokurori në rrethe dhe 5...

Harta e re gjyqësore, 8 deputetë të PD-së kërkesë për seancë dëgjimore

8 deputetë të Partisë Demokratike kanë kërkuar seancë dëgjimore me Këshillin e Lartë Gjyqësor, Këshillin e Lartë të Prokurorisë, Ministrin e...

Protestë kundër hartës së re gjyqësore në Shkodër

Gjyqtar, avokatë dhe shoqëria civile kundërshtojnë shkrirjen e gjykatave të apelit në rrethe. Këshilli Lartë Gjyqësor ka zhvilluar ditën e sotme në...