haxhia

Harta e re gjyqësore, priten masa disiplinore për avokatët që thyen bojkotin

Kreu i Dhomës së Avokatisë, Maks Haxhia tha se do të kërkojë ndjekje disiplinore për avokatët që kanë thyer bojkotin për...

Haxhia mbledh avokatët: Jemi kundër bojkotit, por qeveria të na dëgjojë

Drejtuesi i Dhomës Kombëtare të Avokatisë, Maksim Haxhia ishte sot në qytetin e Vlorës për të biseduar në lidhje me bojkotin...

Avokati tregon hapat që do të ndjekë për lirimin e Saimir Tahirit

Saimir Tahiri do të kërkojë pezullimin e dënimit të dhënë nga Apeli i Posaçëm në Gjykatën e të Drejtave të Njeriut...

Samir Tahiri kokë turku për integrimin në BE, pretendon avokati

Saimir Tahiri u dënua për t’i treguar Evropës se Shqipëria ka bërë një reformë të denjë në drejtësi dhe i ka...