Henry Kissinger

Kissinger: S’ka më arsye që Ukraina të mbahet jashtë NATO-s

Ish-sekretari amerikan i Shtetit, Henry Kissinger deklaroi se pushtimi rus tregon se nuk ka më arsye që Ukraina të mbahet jashtë...

SHBA është në prag të luftës me Rusinë dhe Kinën, thotë ish-sekretari amerikan

Ish-sekretari amerikan i Shtetit, Henry Kissinger deklaroi se Uashingtoni zyrtar ka refuzuar diplomacinë tradicionale. Sipas tiij, në mungesë të një lideri të...

‘Ukraina të lëshojë territor’, Zelenski reagon ndaj ish-sekretarit amerikan

Presidenti i Ukrainës, Volodimir Zelenski ka reaguar pas deklaratës së bërë nga ish-sekretari amerikan i Shtetit, Henry Kissinger i cili tha...

Ish-sekretari amerikan: Ukraina duhet t’i lëshojë territor Rusisë

Ish-sekretari amerikan i Shtetit, Henry Kissinger deklaroi se Ukraina duhet t’i lëshojë territor Rusisë, në mënyrë që lufta të marrë fund. Deklaratën,...