hiv

90 % e të infektuarve e marrin HIV përmes rrugëve seksuale

Olimbi Hoxhaj, drejtore ekzekutive e shoqatës së personave me HIV/AIDS, tha se 90 % e të infektuarve e marrin HIV përmes...

Më shumë burra sesa gra të infektuar me HIV/AIDS, raporti 3 me 1

Olimbi Hoxhaj, drejtore ekzekutive e shoqatës së personave me HIV/AIDS, tha në një intervistë për “Goodmorning Albanians” se ka më shumë...

Dita Botërore e Luftës Kundër HIV/AIDS

Dita Botërore e Luftës Kundër HIV/AIDS organizohet çdo vit më 1 dhjetor për të rritur ndërgjegjësimin në lidhje me HIV/AIDS-in dhe...

Një grua shërohet nga HIV/AIDS

Një grua amerikane është shëruar nga HIV/AIDS. Ky është një rast i rrallë, që e bën atë gruan e parë në botë,...

Ekziston mundësia të jetë shëruar HIV tek një grua për herë të parë

Një ekip hulumtues amerikan raportoi se mund të ketë shëruar HIV tek një grua për herë të parë. Duke u mbështetur në...

Zbulohet varianti i ri i HIV, më i transmetueshëm

Një lloj i ri i virusit HIV-it me virulencë të lartë është zbuluar në Holandë nga studiuesit në Universitetin e Oksfordit. Shkencëtarët...