humben

Humbën jetën nën rrënoja, mbahen funeralet e 24 fëmijëve të skuadrës së volejbollit

Funeralet për 24 fëmijë, të cilët ishin në Turqi në një udhëtim në shkollë volejbolli kur hoteli i tyre u shemb,...

Raporti: Rusët më të pasur humbën më shumë se 83 mld $ që nga fillimi i vitit 

Pasuria e biznesmenëve më të pasur në Rusi është ulur me 83.4 miliardë dollarë që nga fillimi i vitit 2022, sipas...

Mbi 3000 refugjatë humbën në kalimet detare për në Evropë, thotë OKB

Mbi 3000 refugjatë, azilkërkues dhe migrantë vdiqën ose u zhdukën në vitin 2021 ndërsa përpiqeshin të arrinin në vendet evropiane përmes...