i Khersonit i

‘Vritet’ zyrtari i lartë i Khersonit i emëruar nga Rusia

Zëvendësguvernatori i Khersonit, i vendosur nga Rusia, Kirill Stremousov, është vrarë në një aksident automobilistik, thonë zyrtarët lokalë dhe mediat. Stremousov, 45...