i larte

Gjenerali i lartë rus vritet gjatë sulmit me raketa në Ukrainë

Një gjeneral i rangut të lartë rus është vrarë në Ukrainë, sipas blogerit ushtarak pro-Kremlinit, Yuri Kotenok, i cili ka 420.000...

Inflacioni në Gjermani pritet të jetë i lartë edhe për 2 vitet e ardhshme

Inflacioni ka të ngjarë të mbetet i lartë edhe për dy vjet të tjera në Gjermani. Kështu u shpreh të shtunën...

‘Vritet’ zyrtari i lartë i Khersonit i emëruar nga Rusia

Zëvendësguvernatori i Khersonit, i vendosur nga Rusia, Kirill Stremousov, është vrarë në një aksident automobilistik, thonë zyrtarët lokalë dhe mediat. Stremousov, 45...

Inflacioni më i larti në 2 dekada, çmimet e mallrave rriten me 5.7%

Çmimet e mallrave kryesorë në vend u rritën me 5.7% në fund të marsit, duke shënuar nivelin më të lartë të...