i pergjakshem

1 muaj luftë, si nisi konflikti i përgjakshëm në Ukrainë dhe ku jemi sot

Sirena, rrënoja dhe re tymi në horizont. E paimagjinueshmja u materializua. Lufta shpërtheu dhe disa dhjetëra mijëra ushtarë rusë nisën pushtimin...