i verber

I verbër që në lindje, 37-vjeçari nga RMV kërkon trajtim të veçantë, vuan nga tumori

Prej 37 vitesh vuan mungesën e shikimit, madje asnjëherë nuk ka shijuar dashurinë dhe përkujdesjen e prindërve, ndërsa sot përballet me...

Në burgun e errësirës, rrëfimi i të verbrit që humbi shikimin nga dhuna barbare

Ky është Urim Elezi, i dënuar politik i cili vuajti më tepër se 3 dekada nëpër burgje të ndryshme të Shqipërisë. Mes...