iali

8 kg drogë dhe 60 mijë euro të fshehura në kasafortë, arrestohet shqiptari në Itali

Një 49-vjeçar shqiptar është arrestuar ditën e sotme në Itali pasi në kasafortën që mbante në shtëpi iu gjetën të fshehura...