ikja

Rama: Nuk financojmë studentët e mjekësisë që sa marrin diplomën të ikin në Gjermani

Kryeministri Edi Rama mori pjesë këtë të hënë në Kongresin e parë të Shëndetësisë të mbajtur nga Ministria e Shëndetësisë. Në fjalën...

“Jemi në fillimin e revolucionit”- Berisha: Nuk besoj se Edi Rama ikën me votë

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha, zhvilloi këtë të hënë një mbledhje me drejtuesit politik të qarqeve në PD. Në fjalën...

Ikja e vazhdueshme e mjekëve dhe nevoja për rikthimin e tyre në Shqipëri

Çdo vit afërsisht 130-150 mjekë largohen nga Shqipëria për të punuar apo për t'u specializuar jashtë. "Është dekada më e vështirë për...