ilaçi për fëmijët

BE-ja miraton ilaçin për të parandaluar bronkitin tek fëmijët

Komisioni Evropian sapo ka miratuar një trajtim të ri për parandalimin e një virusi të zakonshëm dhe shumë ngjitës që shkakton...