ilvatare

Si mund ta mbështesë Perëndimi të ardhmen evropiane të Ballkanit?

Liderët evropianë nuk duhet të bëjnë një gabim strategjik duke lënë Ballkanin Perëndimor nën influenca që rrezikojnë demokracinë dhe përparimin e...

Ilva Tare me mision të ri, bëhet pjesë e Këshillit të Atlantikut

Gazetarja e njohur Ilva Tare është bërë pjesë e Këshillit të Atlantikut, Qendra për Europën. Ish-drejtorja e informacionit në Euronews Albania, e...