imigrante

Numër rekord imigrantësh kalojnë Kanalin Anglez nga Franca

Pothuajse 1,300 emigrantë kaluan Kanalin Anglez me varka të vogla të hënën, duke vendosur një rekord të ri ditor. Ministria e Mbrojtjes...

Mbi 3000 refugjatë humbën në kalimet detare për në Evropë, thotë OKB

Mbi 3000 refugjatë, azilkërkues dhe migrantë vdiqën ose u zhdukën në vitin 2021 ndërsa përpiqeshin të arrinin në vendet evropiane përmes...