importet

Polonia ndalon importet e grurit ukrainas për të mbrojtur bujqit lokalë

Polonia ka vënë të shtunën ndalesë ndaj importeve të grurit, dhe produkteve tjera ushqimore nga Ukraina, ashtu që të mbrojë bujqit...

Lulëzon tregtia e bananes, milionat që fshihen pas rritjes së importeve

Shqipëria importoi 34 mijë tonë banane vitin e kaluar, me një vlerë totale prej rreth 25 milionë euro. Sipas të dhënave të...

Gjermania merr kontrollin e ‘Gazprom Germania’, BE e përçarë për gazin rus

Filiali gjerman i Gazpromit të Rusisë, ‘Gazprom Germania GmbH’, është vënë nën kontrollin e Ministrisë Federale të Ekonomisë dhe Teknologjisë. Ministri i...

Shqipëria do t’u drejtohet tregjeve të reja për drithëra, thotë Tarelli

Franca, Kanadaja dhe Argjentina janë tregjet e reja të cilave do t'u drejtohet Shqipëria për të garantuar furnizimin me drithëra. Këtë e...