importi

160 lekë kilogrami i qepës në Elbasan, shitësit: Mall importi, nuk ka punëtorë

Mungesa e prodhimit vendas ka bërë që tregtarët e qytetit të Elbasanit të shesin prodhime të importuara nga jashtë. Një ndër...

Ulet ndjeshëm importi i kafesë, shqiptarët më pak para për bare dhe restorante

Në muajin janar, në vendin tonë ka hyrë 534 ton kafe, sasi kjo që tregon për ulje të ndjeshme të kërkesës....

Vendet e BE-së të ndara për të ndalur importin e energjisë ruse

Vendet anëtare të Bashkimit Evropian janë të përçara nëse do të ndalojnë apo jo importin e energjisë ruse pasi varësia e...

Serbia bllokoi grurin, pasoja për Shqipërinë

Ne jemi një nga importuesit kryesorë të Serbisë dhe vendimi për ndalimin e eksportit të drithërave nga ky vend do të...