infektime

11 të infektuar, asnjë humbje jete nga COVID në Shqipëri

Nga 464 testime të kryera në 24 orët e fundit, 11 qytetarë rezultuan të infektuar me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë humbje jete...

25 të infektuar, asnjë viktimë nga COVID në Shqipëri

Nga 526 testime të kryera në 24 orët e fundit, 25 qytetarë rezultuan të infektuar me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë humbje jete...

1 i infektuar, asnjë viktimë me COVID-19 në Shqipëri

Nga 66 testime të kryera në 24 orët e funsdit në Shqipëri, 1 person rezultoi i infektuar me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë...

13 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri, asnjë viktimë

Nga 493 testime të kryera në 24 orët e fundit në Shqipëri, 13 qytetarë kanë rezultuar të infektuar me COVID-19. Asnjë humbje...

17 të infektuar me COVID në Shqipëri, asnjë humbje jete

Nga 514 testime në 24 orët e fundit, 17 qytetarë rezultuan të infektuar me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë humbje jete nuk u...

Asnjë rast me COVID 19 në Kosovë

Asnjë qytetar gjatë 24 orëve të fundit nuk është infektuar me COVID-19 në Kosovë. Numri i të shëruarve është 11. Ministria e...

3 të infektuar, asnjë humbje jete nga COVID në Shqipëri

Nga 86 testime në 24 orët e fundit në vendin tonë 3 persona kanë rezultuar të infektuar me COVID-19. Asnjë humbje jete...

Vetëm 9 të infektuar me COVID në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit, në lidhje me situatën epidemiologjike të COVID në Shqipëri. Fatkmirësisht...

30 viktima nga Ebola në Ugandë, 109 të infektuar 

Numri i rasteve të konfirmuara të Ebolës në Ugandë është rritur në 109 dhe deri më tani 30 persona kanë vdekur...

31 të infektuar, asnjë humbje jete nga COVID në Shqipëri

Nga 581 testime në 24 orët e fundit, 31 persona kanë rezultuar të infektuar me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë humbje jete nuk...

1 viktimë, 40 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri

Nga 741 testime të kryera në 24 orët e fundit, 40 qytetarë rezultuan pozitivë me COVID-19 në Shqipëri. Një viktimë u shënua...

Asnjë viktimë, 18 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri

Nga 307 testime të kryera në 24 orët e fundit në Shqipëri, 18 qytetarë rezultuan të infektuar me COVID-19. Nuk u shënua...

19 të infektuar me COVID-19, asnjë humbje jete në Shqipëri

Nga 628 testime të kryera në 24 orët e fundit, 19 qytetarë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë humbje jete...

1 viktimë dhe 31 të infektuar me COVID-19 në vend

1 person ka humbur jetën për shkak të COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë. Ministria e Shëndetësisë tha se...

Asnjë humbje jete, 22 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë nuk është shënuar asnjë humbje jete për shkak të COVID-19. Ministria e Shëndetësisë tha...

48 të infektuar, asnjë humbje jete nga COVID-19 në Shqipëri

Nga 670 testime të kryera në 24 orët e fundit, 48 qytetarë kanë rezultuar të infektuar me COVID-19 në Shqipëri. Asnjë humbje...