infektuar

80 për qind e popullsisë së Kinës e infektuar me COVID

Mundësia e një rikthimi të madh të COVID-19 në Kinë gjatë dy ose tre muajve të ardhshëm është pak i mundshëm,...

900 milionë të infektuar në Kinë, studimi: 64% e popullsisë e prekur nga COVID

Rreth 900 milionë njerëz në Kinë janë infektuar me coronavirus deri më 11 janar. Kështu thotë një studim i Universitetit të...

Asnjë humbje jete, 17 të infektuar me COVID-19 në Shqipëri

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë nuk ka pasur asnjë humbje jete për shkak të COVID-19. Ministria e Shëndetësisë tha...

Gjermania drejt marrjes së masave për lijën e majmunëve

Pas shfaqjes së rasteve të para të lisë së majmunit në Gjermani, ministri gjerman i Shëndetësisë Karl Lauterbach deklaroi se vendi...

15 raste të reja me COVID-19

Pesëmbëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Bien ndjeshëm rastet e reja me COVID

Gjashtëmbëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

382 të infektuar me COVID në të gjithë vendin

Dyzetedy qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

87 raste të reja me COVID-19

Tetëdhjeteshtatë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

1 i vdekur dhe 22 raste të reja me COVID-19

22 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa një person ka humbur jetën nga...

48 raste të reja me COVID-19

48 qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri, ndërsa nuk është shënuar humbje jete nga...

Bie numri i vdekjeve nga COVID-19

76 qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa nuk është shënuar asnjë vdekje nga...

81 raste të reja me COVID-19

81 qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa nuk është shënuar asnjë vdekje nga...

22 të infektuar e asnjë vdekje nga COVID

22 persona kanë dalë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa nuk është shënuar asnjë rast vdekje. Rastet pozitive me virusin...

3 të vdekur dhe 78 raste të reja me COVID

Tre persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 78 raste të reja...

2 të vdekur dhe 95 raste të reja me COVID-19

Dy persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 95 infektime të reja...

1 viktimë dhe 101 raste të reja me COVID në Kosovë

Një person ka humbur jetën gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, ndërsa janë konfirmuar 101 raste të reja me virusin. Ministria...