infermierët në kosove

Protestojnë infermierët në Kosovë, kërkojnë rinovim të kontratave

Infermierët në Kosovë kanë protestuar para godinës së qeverisë për ndërprerjen e kontratave të punës. Ata kërkojnë rinovim të kontratave, ose të...

Infermierët në Kosovë paralajmërojnë protesta

Infermierët dhe mamitë në Kosovë paralajmërojnë protesta nëse nuk merret parasysh testi i shpejtë, si dëshmi nëse janë të infektuar apo...