inskpektojne

Rama e ministrat inspektojnë dyqanet, Tabaku: Tallje e qeverisë

Kryeministri Rama dhe ministrat e tij inspektuan marketet dhe furrat e bukës në lagjet e kryeqytetit, për të studiuar çmimet. Rama bisedoi...