interesit

BQE rrit normat e interesit, Lagarde: Perspektiva e inflacionit, e lartë dhe e gjatë

Banka Qendrore Evropiane ka rritur edhe njëherë normat e interesit. Instituti që kujdeset për stabilitetin e çmimeve në zonën euro ka...

BQE rrit normat e interesit, Lagarde: Ekonomia e Eurozonës, rënie edhe vitin tjetër

Me inflacionin që vijon të rritet në zonën euro, Banka Qendrore Evropiane ka rritur sërish normat e interesit me tre të...