iphone

Protesta të dhunshme në fabrikën më të madhe të iPhone në botë

Protesta të dhunshme kanë shpërthyer në fabrikën më të madhe në botë të iPhone në qytetin kinez të Zhengzhou, sipas pamjeve...

Kina izolon 10 mln banorë rreth fabrikës më të madhe të IPhone në vend

Autoritetet kineze kanë mbyllur një distrikt në qytetin Zhengzhou, i cili është shtëpia e fabrikës më të madhe në botë të...

Çmimi dhe risitë e 3 produkteve të reja të Apple: iPhone 14, Apple Watch & AirPods

Ekrane qeramike, lidhje satelitore, matës EKG-je dhe shumë të tjera? Apple ka zbuluar linjën e re dhe një numër përditësimesh të...

Apple paralajmëron përdoruesit e iPhone-ve për rrezikun e hakerave

Përdoruesit e Apple janë këshilluar që të përditësojnë menjëherë iPhone, iPad dhe Mac të tyre për t'u mbrojtur nga një ‘e...