irlande

Çfarë ka në shishe? Irlanda, vendos në ektiketa rreziqet nga konsumimi i alkoolit

Të gjitha rreziqet shëndetësore që shkaktohen nga konsumimi i alkoolit, do të jenë të pasqyruara në etiketën e çdo shisheje alkool. Ky...

Arrestohet ish-ylli i Premier Ligës

Futbollisti në fjalë është arrestuar në Irlandë. Një ish-lojtar i Premier Ligës thuhet se është arrestuar në Irlandë pasi i është gjetur...

Gjysmë shekulli, Irlanda shënon 50 vjetorin e anëtarësimit në BE 

Më 1 janar 1973, kryeministri i atëhershëm irlandez Jack Lynch nënshkroi për Irlandën në Komunitetin Ekonomik Evropian (EEC) së bashku me...

Vendi që cilësohet si destinacioni më i mirë për udhëtime në Europë

Irlanda është renditur në vendin e parë si destinacioni më i mirë i udhëtimit në Evropë për të nëntin vit radhazi. Sipas...

Mjekët gjejnë dhe heqin 50 bateri në stomakun e një gruaje

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Irlandë, ku mjekët gjetën dhe hoqën 46 bateri nga stomaku i një gruaje 66-vjeçare,...

Për herë të parë në 101 vjet, më shumë katolikë se protestantë në Irlandën e Veriut

Numri i katolikëve në Irlandën e Veriut tejkalon numrin e protestantëve, për herë të parë që nga krijimi i provincës britanike...

Xhaçka jep lajmin e mirë për shqiptarët që jetojnë në Irlandë dhe Kanada

Duke filluar nga data 20 qershor, ambasada shqiptare në Londër në Bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme dhe kompaninë Aleat do të...