ish-gruas

“Dua kokë njeriu, do shkoj gjaku në gju”- Si e kërcënoi Dan Hutra babanë e ish-gruas

Dan Hutra, i cili vrau 3 gra të mërkurën në Tiranë,  kishte qenë i dhunshëm dhe për këtë arsye ish-bashkëjetuesja Elena...