ish-kryeministri bullgar

Ish-kryeministri bullgar nën akuzë për shantazh, reagimi i avokatit

Euronews Bulgaria raporton se ish-kryeministri bullgar Boyko Borisov akuzohet për shantazh dhe jo për shpërdorim të fondeve të Bashkimit Europian. Boyko Borisov...