ish-zyrtarit

Çështja kundër ish-zyrtarit të FBI-së do përfshijë informacion të klasifikuar

Çështja penale kundër ish-agjentit të FBI Charles McGonigal do të përfshijë informacione të klasifikuara së bashku me komunikimet elektronike dhe të...

Arrestimi i ish-zyrtarit të FBI, reagon Rama

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas akuzave që e lidhin atë me ish-zyrtarin e FBI të arrestuar në SHBA, Charles McGonigal. Përmes...