ishmt

Rrezik për shëndetin, ISHMT bllokon rreth 2 mijë lodra

Inspektoriati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut ka bllokuar rreth 2 mijë lodra që konsiderohen rrezik për shëndetin. Lodrat ishin kryesisht ujore dhe...

Ashensori që u bllokua në QSUT nuk ishte regjistruar, thotë ISHMT

Ashensori që u bllokua një ditë më parë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” duke plagosur dy persona nuk ishte regjistruar...