isufaj

BE dhe SHBA kundër kryeprokurorit të ri të Kosovës

Organizatat që merren me monitorimin e sistemit të drejtësisë kanë reaguar pas votimit unanim nga Këshilli Prokurorial i Kosovës për zgjedhjen...