isufi

Isufi: Pedagogët s’blejnë dot asnjë botim shkencor, më 17 tetor bojkot i plotë

Ardian Isufi, pedagog, thotë se pedagogët kërkojnë një rritje me 30 dhe 20 përqind të pagave, të krahasueshme me vendet e...

Bordi i Karburanteve duhet të përbëhej nga ekspertë jo ministra, thotë pedagogu

Bordi Kombëtar i Administrimit të Karburanteve, i prezantuar nga kryeministri duhet të përbëhet nga ekspertë që të jetë i pavarur politikisht. Kështu...