itali. greqi

10 vjet pritje për pensionet, fitojnë shqiptarët në Itali, Greqia s’jep sinjale

Emigrantët shqiptarë të punësuar në Itali, do të marrin pension të plotë, i cili bashkon vitet e punës atje dhe në...