italiane

Moti dhe çmimet tërheqin pensionistët italianë të jetojnë në Vlorë

Me hyrjen në fuqi të ligjit  për pajisjen me leje qëndrimi të shtetasve të huaj në moshë pensioni  të cilët kanë...

Vizatimi i rrallë i Mikelanxhelos mund të shitet 33 milionë € në ankand

Një vizatim i Mikelanxhelos, i zbuluar në vitin 2019 do të dalë në ankand me çmimin që mund të arrijë deri...

IKMT shemb 10 objekte në bregdetin e Radhimës

Fadromat e Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit kanë nisur shembjen e 10 objekteve në zonën e Radhimës në Vlorë. Pronarët e...

Historia e mësueses italiane që jeton në Shqipëri nga ’97-ta

Conceta Maarotta është një italiane që jeton që prej vitit ’97 në Shqipëri, atëherë kur vendi ishte në kohë trazirash. Maarotta erdhi...