izoluar

Rrëfimi i besimtarit 81-vjeçar që agjëronte në fshehtësi gjatë komunizmit

Të shumtë janë besimtarët myslimanë që këtë muaj agjërojnë për Ramazan. I tillë është dhe 81-vjeçari Qazim Muçi. Qazimi prej moshës 12-vjeçare...