jahte

Durrësi, porti i jahteve luksozë| Vetëm 1 jaht paguan 861.195 euro për 8 orë

Përveç numri të lartë të turistëve, Durrësi këtë verë është populluar dhe nga jahtet e shumta luksoze. Ankorimi i jahteve në...

‘Në Durrës janë investuar miliarda’, Lita: Jahtet luksoze pa lidhje me Shqipërinë

Gazetari Lavdrim Lita e cilëson të patolerueshme që një port me të gjitha parametrat e sigurisë siç është porti i Durrësit...