Janusz Bugajski

Bugajski: Vuçiç dhe Putin po luajnë me kartën e Kosovës për kriza të reja në Ballkan

Njohësi i çështjeve të Ballkanit Perëndimor, Janusz Bugajski deklaroi se Rusia e sheh Ballkanin si një aset strategjik ku mund të...