jashtëm

Rusia tërhiqet nga Këshilli i Shteteve të Detit Baltik

Rusia ka njoftuar planet për t'u tërhequr nga Këshilli i Shteteve të Detit Baltik. Kjo deklaratë vjen pasi forumi politik ndërqeveritar, i...

Brenda shtëpisë muze të Kadaresë, vendi ku shkroi veprat e njohura

E organizuar në 6 dhoma, shtëpia-muze Kadare është një nga vendet që kurrsesi nuk duhet lënë pa vizituar në kryeqytet. Shkrimtari i...

Kriza Rusi-Ukrainë në momentin më të rrezikshëm, thotë Johnson

Kryeministri britanik Johnson paralajmëroi se kriza Rusi-Ukrainë është në "momentin e saj më të rrezikshëm" dhe se lufta do të ishte...