java e parase

Eskpertja e bankës: Kur paguan ‘kesh’ shpenzimet i kupton kur boshatiset portofoli

Kur paguan ‘kesh’ shpenzimet i kupton kur të boshatiset portofoli, kështu tha ekspertja e bankës Arlinda Koleniço e ftuar në emisionin...

Kush i menaxhon më mirë paratë, gruaja apo burri? Përgjigjet ekspertja

Arlinda Koleniço, përgjegjëse e zyrës së edukimit dhe botimeve në Bankën e shqipërisë tha në emisionin “Good Morning Albanians” se në...