jetimore

“Rezultate të pakënaqshme”, Zelensky: Do të përmirësojmë kushtet e jetimoreve

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, shprehu pakënaqësi të hënën për rezultatet e një inspektimi që kishte urdhëruar në të gjitha jetimoret...

3 fëmijët e dhunuar në jetimoren e Sarandës kthehen te nëna

Bashkia Tiranë ka vendosur që 3 fëmijët e dhunuar në jetimoren e Sarandës të kthehen te nëna e tyre, pasi kjo...

Vata: 59% e fëmijëve kanë pësuar njëherë të vetme në jetë abuzim fizik

Mirgit Vata, nga Urdhri i Punonjësve Socialë në Shqipëri thotë se 59% e fëmijëve kanë pësuar njëherë të vetme në jetë...

Rrëfimi i nënës: Fëmijët i mbaja në plastmasë, m’i morën dhe m’i çuan në jetimore

E rëndë dhe shokuese në shtëpinë e fëmijës “Vangjel Pulla” në Sarandë tre fëmijët e një nëne janë abuzuar fizikisht dhe...

Dhuna në jetimoren e Sarandës, e mitura: Edukatorja më goditi me shkop

E rëndë dhe shokuese në shtëpinë e fëmijës “Vangjel Pulla” në Sarandë tre fëmijët e një nëne janë abuzuar fizikisht dhe...

Abuzim seksual në jetimoren e Sarandës, nëna: Denoncova rastin

E rëndë dhe shokuese në shtëpinë e fëmijës “Vangjel Pulla” në Sarandë tre fëmijët e një nëne janë abuzuar fizikisht dhe...