jorn rohde

Ambasadori gjerman: Në fillim të vitit tjetër do të liberalizohen vizat për Kosovën

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, është shprehur se vitin tjetër mund të liberalizohen vizta për Kosovën. Mediat e Kosovës, bëjnë me...

Vendimet për letërnjoftime dhe targa janë legjitime, thotë ambasadori gjerman

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde deklaroi se vendimet qeveritare për reciprocitet me letërnjoftime dhe targat e automjeteve janë plotësisht legjitime...