kallëzimet

Legalizuan objektin duke cënuar xhaminë, ASHK kallëzon në SPAK drejtorin e 6 zyrtarë

Drejtoria e Përgjithshme e Agjencisë Shtetërore e Kadastrës, kallëzon penalisht me akuzën “Për shpërdorim detyre” në Strukturën e Posaçme Antikorrupsion dhe...

“Gjobat 35 milionë lekë”- Zbardhet kallëzimi që çoi Artur Bushin në SPAK

Euronews Albania ka mundur të zbulojë arsyen e thirrjes në SPAK të kryebashkiakut socialist të Krujës, Artur Bushi. Burime bëjnë me dije...

Halit Valteri dorëzon prova të reja në SPAK për kallëzimet ndaj Metës

Ish-deputeti Halit Valteri ka dorëzuar sipas tij prova të reja në SPAK në lidhje me kallëzimet për familjen e kreut të...