kampionati

Pushtimi rus nuk e ndal futbollin në Ukrainë, kampionati rifillon në gusht

Presidenti i Federatës së Futbollit të Ukrainës (UFA),  Andriy Pavelko deklaroi se kampionati futbollistik për meshkuj dhe femra në vend, do...

Mbahet kampionati i 28-të i Tajkondos-s në Shqipëri

Është zhvilluar këtë të shtunë kampionati i 28 i kupës së Republikës, në Tajkondo internacional në pallatin e sportit “Flamurtari”. Themeluesi...