kaos në kryeqytet

60 tifozë shoqërohen në polici, 19 policë të plagosur

60 tifozë problematikë nga të dyja skuadrat, Feyenoord dhe Roma janë shoqëruar nga policia mbrëmjen e djeshme. 48 prej tifozëve janë italianë...