karburant

Ibrahimaj: Pa Bordin e Transparencës, do e paguanim naftën më shtrenjtë

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj deklaroi se ngritja e Bordit të Transparencës ka bërë të mundur uljen e çmimit...

​Çmimet e karburanteve në Kosovë arrijnë rreth 1,90 euro

Çmimet e karburanteve në Kosovë kanë shënuar rekord të hënën, ku një litër naftë dhe benzinë ka arritur rreth 1.90 euro. Aktualisht...

Shqiptarët shpenzojnë 3,3 mln € në 4 muaj për të blerë makina

Mbi 15 mijë makina të reja kanë hyrë në qarkullim në Shqipëri, gjatë 4 muajve të parë të 2022. Kryesisht janë...

Qeveria tender 15 milionë euro për karburant

Qeveria i kërkon qytetarëve të kursejnë karburant duke mos përdorur mjetet e tyre, por vetë po bën të kundërtën. Në 31 mars...

Qytetarët grekë blejnë gazin në Bullgari

Rritja e çmimit të gazit që nga fillimi i konfliktit Rusi-Ukrainë ka bërë që shumë qytetarë grekë të kalojnë kufirin bullgar...

Karburantet refuzojnë vendimin e qeverisë për çmimin e naftës

Të paktën dy pika karburanti kanë refuzuar që të zbatojnë vendimin e Bordit të Transparencës për të shitur naftën me çmimin...

Autoriteti i Konkurrencës heton tregun e karburanteve

Autoriteti i Konkurrencës po monitoron tregun e karburanteve, pas shqetësimit për lëvizjen e çmimeve të naftës dhe benzinës. Këtë, Autoriteti e njoftoi...

Bie çmimi i naftës në bursë më 3%, reflektohet në karburantet Shqiptare

Çmimi i naftës në bursë ka rënë me 3% të mërkurën. Në fillim të kësaj jave, çmimi i naftës pësoi një rritje...