karburante

Rritet çmimi i naftës, sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është rritur me 4 lekë dhe do të shitet...

Ulet sërish çmimi i naftës, sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 3 lekë dhe do të shitet...

Ulet sërish çmimi i naftës, sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 2 lekë dhe do të shitet në...

Bie sërish çmimi i naftës, sa do të tregtohen karburantet

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve, ku nafta është ulur me 5  lekë dhe do të shitet...

Hungari, një e katërta e pikave të karburantit kanë probleme me furnizimin

Rreth një e katërta e pikave të karburantit në Hungari kanë probleme me furnizimin, duke përfshirë 100 prej tyre në pronësi...

Bordi i Transparencës përcakton çmimin e ri për karburantet

Bordi i Transparencës ka përcaktuar çmimin e ri për karburantet në vend. Pas mbledhjes së zhvilluar këtë të mërkurë, është vendosur që...

Bezos kritikon thirrjen e Biden për uljen e çmimit të karburanteve

Themeluesi i kompanisë Amazon, Jeff Bezos ka kritikuar thirrjen e presidentit amerikan, Joe Biden i cili kërkoi nga kompanitë e tregtimit...