karburanteve

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, sa do tregtohen në pompë

Bordi i Transparencës ka përcaktuar çmimet e reja të karburanteve. Duke nisur nga ora 18.00 e së premtes, çmimi i shitjes me...

Protesta në mbarë Evropën, aktivistët e klimës kërkojnë ndalimin e karburanteve

Të pambuluara dhe të baltosura përpara Senatit italian. Kjo ishte një nga protestat e aktivisteve të klimës që u zhvilluan këtë...

Ndryshojnë çmimet e karburanteve, me sa do të tregtohen në pompë

Bordi i Transparencës ka caktuar çmimet e reja të karburanteve. Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN...

Alternativa e karburanteve, Gjermani-Kanada marrëveshje për hidrogjenin e gjelbër

Është një projekt ambicioz që synon t’i japë fund vartësisë së Gjermanisë nga karburantet fosile, si dhe nga importet ruse në...

Si ka ndikuar rritja e çmimeve në Evropë?

Çmimet e naftës, gazit dhe ushqimeve janë rritur në nivele rekord në shumë shtete evropiane. Kjo situat  nisi pak ditë pas...