karta

Xhaçka jep lajmin e mirë për shqiptarët që jetojnë në Irlandë dhe Kanada

Duke filluar nga data 20 qershor, ambasada shqiptare në Londër në Bashkëpunim me Ministrinë e Brendshme dhe kompaninë Aleat do të...

Sekuestrohen në Rinas 4 mijë karta SIM të ardhura nga Britania e Madhe

Rreth 4 mijë karta SIM të mbërritura nga Britania e Madhe janë sekuestruar në aeroportin “Nënë Tereza”. Kartat që janë të një...

Sa e vlefshme është një kartë studenti në Tiranë?

Prej 3 muajsh, Megi Stambollxhiu studente në vitin e parë në fakultetin e Shkencave Politike, është pajisur me kartën e studentit....