kasastra tirane

Tjetërsuan godinën në Tiranë, pezullohen nga detyra 7 zyrtarë të Kadastrës

Pezullohen nga detyra 7 zyrtarë të Agjencisë Shtetërore të Kadastrës. Zyrtarët akuzohen për tjetërsim prone, legalizim dhe ndërtim pa leje të një...