kercenim

Mbetjet farmaceutike në lumenj kërcënojnë shëndetin global

Ndotja e lumenjve botërorë nga ilaçet dhe produktet farmaceutike përbën “kërcënim për ambientin dhe shëndetin global”, është thënë në një studim...

Policia franceze vret një qytetar pasi kërcënoi me thikë efektivët

Policia franceze vrau me armë një qytetar i cili i kërcënoi me thikë. Ngjarja ndodhi në stacionin Gare du Nord në...