keshilli i ministrave

Emiliano Gjika emërohet Kryetar i Agjencisë të Trajtimit të Koncesioneve

Emiliano Gjika, është emëruar Kryetar i Agjencisë të Trajtimit të Koncesioneve. Ky vendim u mor ditën e sotme në mbledhjen e Këshillit...

Qeveria shtyn deri në fund të vitit emergjencën për energjinë

Këshilli i Ministrave ka shtyrë deri në fund të vitit gjendjen e emergjencës për energjinë elektrike. Në vendimin e qeverisë, thuhet se...

Bashkia Durrës kërkon 16 mln dollarë fond shtesë për rindërtimin

Zv.kryeministri dhe ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj në përfundim të mbledhjes së qeverisë deklaroi se Këshilli i Ministrave ka miratuar fonde...