koha

Gjetjet e Barometrit/ Trafiku problem kryesor për qytetarët e Tiranës

Si një nga problemet kryesore që kanë renditur qytetarët e Tiranës, trafiku dhe koha e shpenzuar perceptohet si i tillë nga...

Nëna e 7 fëmijëve: Ata vuajnë për kohën me prindërit sesa për kushtet ekonomike

Në emisionin “Goodmornings Albanians” në Euronews, ishte e ftuar këtë të premte Ajlin Alfredaj, një nënë nga Tropoja e cila ka...

Ikën koha e parave false, në 2022 u gjetën vetëm 343 copë

Kartëmonedhat e falsifikuara po identifikohen gjithnjë e shpesh. Të dhënat tregojnë, se në vitin 2021 kishte 5.4 kartëmonedha false për 1...

Përkeqësohet moti, pezullohet lundrimi

Në gjithë vendin moti do të përkeqësohet. Drejtoria e Përgjithshme Detare njoftoi se për këtë arsye do të pezullohet lundrimi. “Njoftohen të...