kohe

Binjakët e lindur 18 javë para kohe regjistrohen në Librin e Rekordeve Guinness

Zyrtarët e Librit të Rekordeve Guinness kanë shpallur Adia dhe Adriaal Nahadaraja nga Kanadaja, të lindura në javën e 22-të të...

Si të shpenzojmë më pak kohë në celular?

Nëse po filloni të ndiheni sikur po kaloni shumë kohë në telefonin tuaj, po kjo është e vërtetë dhe ju ndodh...

Alma Lama: SHBA tha hapur se kërkuan më shumë kohë për targat

Analistja nga Kosova Alma Lama thotë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës qartësisht i kërkuan qeverisë së Kosovë zgjatjen e afatit...